Friday, March 8, 2013

Lana Nordin Pakai Baju ke Tak Pakai Baju Ni!?

Hu..makaiihhh Lana Nordin pakai baju ke tak niii? Gugur jantung abang Kepoh tengok Lana pakai baju sendat, jarang, ketat macam ni!! Sekali tengok dah macam Kim Kardashian versi Melayu la pulak!

Lana Nordin antara yang tercalon dalam salaha satu pencalonan di festival filem paling berprestij di tanahair iaitu Festival Filem Malaysia ke 25 yang telah pun melabuhkan tirainya dengan menyaksikan filem Bunohan diangkat sebagai filem terbaik dan menggondol beberapa anugerah sampingan. 
Beliau hadir pada malam tersebut dengan gaun malam yang wow!

Dengan hanya mengenakan inner berwarna putih di dalam, Lana mengenakan gaun hitam yang jarang dan ketat hingga mempamerkan bentuk tubuhnya yang mengancam! 








Dalam salah satu gambar, Lana sempat memaklumkan barang kemas yang dipakainya bernilai setengah juta itu adalah tajaan Rafflesia.

Lana telah berkongsi foto-foto beliau di akaun Instgram bagi tatapan peminat-peminatnya.
Whateverlah Lana.. abang Kepoh rasa pakai baju kurung lagi cantik..

5 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. bawak jadi teman tido. sampai pagi mendesah

    ReplyDelete
  3. dia ni gila glamer je lebih. berlakon takde la banyak mana pun

    nyampah dengan artis Malaysia. poyo

    ReplyDelete
  4. alaa.. artis sume perangai mcm tu. xdeyang baiknya.

    ReplyDelete

Artikel Lain

Blog Lain Yang Menarik

Translate