Thursday, May 9, 2013

Top 10 Artis Malaysia Paling Seksi Murahan!

Jom tengok pulak senarai top selebriti Malaysia yang suka seksi tetapi nampak murahan. Mesti ramai lelaki terliur tengok ni. 

No. 10 :Nora Danish





No. 9 : Fasha Sandha




 No. 8 : Rozita Che Wan




No. 7 : Rebecca Nur Islam

 
No 6: Lana Nordin




No. 5 : Miera Liyana




No.4 : Zarina An Julie





No. 3 : Zila Bakarin



No. 2 :Hannah Tan


No. 1 : Nabila Huda





Tahniahlah kepada Nabila Huda sebab menduduki tangga no 1 artis paling seksi murahan!

Kenapa Nabila Huda menduduki tangga pertama? Sebab si Nabila ni tak kira kat mana-mana mesti nak pakai seksi. Pergi pantai pun selambe pakai coli jer. Tak kiralah pergi majlis ke, pergi pasar ke atau pun lepak ngan kawan-kawan, Nabila mesti nak pakai seksi.

Korang rasa susunan kiraan ni betul tak? Kalau tak, silalah bagi susunan korang.

Baca : Top Celeb Kaki Merokok Di Amerika!

47 comments:

  1. Ya Allah...tak takut pada Allah kah mereka-mereka ini...kembalilah ke jalan Islam...tutuplah auratmu kerana ia adalah maruahmu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. JIKA ANDA BUTUH ANGKA GHOIB/JITU 2D.3D.4D YG DI JAMIN TEMBUS 100% DI PUTARANG SGP/HKG SILAHKAN SAJA ANDA TLP KY JAYA DI NOMOR 085-342-064-735 TRIMAH KASIH

      Delete
    2. Haiyaaaaa . .ejas sorang boleh x brader ??

      Delete
  2. style ng gaya mmg da mcm artis hollywood.tp kualiti berlakon artis uganda lg bagus,hak3

    ReplyDelete
  3. artis melayu bodo...

    ReplyDelete
  4. Yg ko org kecoh2 knapa...lantak mak bapak diorg nak pakai ape...ada diorg mintak duit dgn ko org...ada nanti diorg minta share kubor dgn ko org...xkan. So yg nak sibuk2 knapa. Cermin diri dulu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak maaf tapi orang jahil je yang sentiasa guna line "ada nanti diorg minta share kubor dgn ko org...xkan.". Mempertahankan maksiat sama macam melakukannya terus. Tegur membina untuk dakwah bukan sama macam menyibuk. Dakwah menegur maknanya iman kuat. Diam diam istighfar tu selemah-lemah iman. Kalau dah sentap kat dahi sendiri pun, jangan sampai tunjuk kebodohan diri sendiri dik... Take your own advice dan tolong cermin diri awak dulu. Cakap jangan sampai memalukan Islam.

      Delete
    2. Betul mr.Anonymous! I agree with you 110%

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. nnti mati tanam sendiri la...nk org tlong jgk kn..bodo ckp x pk...mu pun msti suka pkai seksi kn...sian kt mak ayah mu

      Delete
    5. kami nk ke syurga.. sbb tu kami tegur.. nanti jgn terjerit2 xnak masuk neraka.. kami xnak tolong.... bye2 ahli neraka... :)

      Delete
    6. Jadi kau ingat kau tu ahli syurga ya?Kau 100% pasti kau tu ahli syurga?Sudahlah,kalau tak reti nak tegur orang dgn cara yg elok lebih baik jgn tegur.Kita renungkanlah diri kita dahulu.

      Delete
    7. Masalahnya..bukan pasal share kubur..bleyla kalau xnak d tegur..nanti mati..sndiri2la mandi mayat dan sumanya..

      Delete
    8. sabar2 anonymouse... jgn rsau balasan akhirat tu pasti....

      Delete
    9. ko ckp mcm nieh mcm ko xda agama jerk kn......

      Delete
    10. Sekarang kita wajib tegur bukan sebab menyebok ataupun jaga tepi kain org.
      Tapi Allah akan tanya apa yg kita lakukan untuk Islam, Allah tanya kenapa kamu tidak mencegah yg mungkar yg depan mata kamu? Allah tanya, kenapa kamu Cakap SUKA HATI MAK BAPAK DIAORG LA NAK PAKAI APA ADA SHARE KUBUR KE?? fikirkan lah:)

      Delete
    11. Klau tutup aurat belum tentu masuk syurga tapi kalau tak tutup auarat dh tentu masuk neraka.

      Delete
    12. Salmee salleh nie bendul ka hapa???....mmg la kubo lain2 tpi xksian ka dkat mayat yg lain tngok kna bantai ngan malaikat...ko pnya jawapan mmg hnya org bodo saja yg jwab mcam 2....

      Delete
  5. Biarlh diorg.. nnti kt neraka thu la rasa...

    ReplyDelete
  6. Biarlh diorg.. nnti kt neraka thu la rasa...

    ReplyDelete
  7. Semeng nye kte maknusia xlri dri melakukn kslhan..tiada maknusia yg mulia semulia ALLAH S.W.T tiada maknusia yg semprna se2mprna dye..siapa kita nk menghukum dn menentu kn umt dye ke neraka or ke syurga..sdangkn kita terglng dlm umt nye.?sesunggh nye ALLAH S.W.T tlh berfirman YG DUNIA ITU LUAS BG UMT NYE YG PEMAAF..DN DUNIA INI SEMPIT BG UMT NYE YG SUKAR UTK MEMAAFKN...kita sndri xtau dn sememang nye xakn thu di mana tempt kita d akhirt nt..yg kte hnye mampu berdoa dn trus brdoa pada nye agar kte brada di syurga nye...jd lbeh elok kita mendoa kn agar semua umt nye d terima d sisinye..ALLAH lbeh suka dn syg pada umt nye yg mendoakn sesiapa saje..renung2 kn n slmt beramal...

    ReplyDelete
  8. Semeng nye kte maknusia xlri dri melakukn kslhan..tiada maknusia yg mulia semulia ALLAH S.W.T tiada maknusia yg semprna se2mprna dye..siapa kita nk menghukum dn menentu kn umt dye ke neraka or ke syurga..sdangkn kita terglng dlm umt nye.?sesunggh nye ALLAH S.W.T tlh berfirman YG DUNIA ITU LUAS BG UMT NYE YG PEMAAF..DN DUNIA INI SEMPIT BG UMT NYE YG SUKAR UTK MEMAAFKN...kita sndri xtau dn sememang nye xakn thu di mana tempt kita d akhirt nt..yg kte hnye mampu berdoa dn trus brdoa pada nye agar kte brada di syurga nye...jd lbeh elok kita mendoa kn agar semua umt nye d terima d sisinye..ALLAH lbeh suka dn syg pada umt nye yg mendoakn sesiapa saje..renung2 kn n slmt beramal...

    ReplyDelete
  9. Semeng nye kte maknusia xlri dri melakukn kslhan..tiada maknusia yg mulia semulia ALLAH S.W.T tiada maknusia yg semprna se2mprna dye..siapa kita nk menghukum dn menentu kn umt dye ke neraka or ke syurga..sdangkn kita terglng dlm umt nye.?sesunggh nye ALLAH S.W.T tlh berfirman YG DUNIA ITU LUAS BG UMT NYE YG PEMAAF..DN DUNIA INI SEMPIT BG UMT NYE YG SUKAR UTK MEMAAFKN...kita sndri xtau dn sememang nye xakn thu di mana tempt kita d akhirt nt..yg kte hnye mampu berdoa dn trus brdoa pada nye agar kte brada di syurga nye...jd lbeh elok kita mendoa kn agar semua umt nye d terima d sisinye..ALLAH lbeh suka dn syg pada umt nye yg mendoakn sesiapa saje..renung2 kn n slmt beramal...

    ReplyDelete
  10. Undang-undang berkenaan dgn pakaian artis Malaysia harus digubal segera. Klu keadaan ni bterusan saya percaya kes rogol, sumbang mahram dan anak luar nikah akan bertambah hari demi hari.

    ReplyDelete
  11. ya allah... semoge dyorg cpat2 la ke jalan allah ny.... trok sgt pkaian mereka ny, da cme cm org barat da

    ReplyDelete
  12. Ckp kubur lain2 kau mampus sok ko bangun sdri ko kapan sdri dan tanam diri ko sdri..... Memang tak pakai duit aku tapi kalau dia duk sebelah kubur aku nanti??? Ko pk aku nak semadi dgn tenang boleh ke???? Ari ari dgr dia jerit nk pindah kubur lain tak leh dah

    ReplyDelete
  13. ASTAGHFIRULLAH...x mlu kat org ke...klu x mlu kat org pun mlu la kat ALLAH...ASALAMUALAIKUM...

    ReplyDelete
  14. tak kisah la.aku syok tengok je.korang tengok gak kan.

    ReplyDelete
  15. Memanglah.. orang sekarang ni x kisah tengok benda-benda can tu.. manusia mana yang x ada nafsu.. saye pun ada nafsu..hehe..

    ReplyDelete
  16. Ramai orang yg belagak alim. Peduli lah dorang pakai seksi, Biar Allah yg menentukan dorang nie ke syurga or neraka. Kmu semua tue manusia yg suka mengadili, macm lah baik sangat.. Pedahal dah terniat pun masuk dalam site nie nak tengok gambar seksi.. Bodoh!

    ReplyDelete
  17. Dh owg tegur terima la,kta sesma islam mesti menegur antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  18. Malay top hot artis go to hell

    ReplyDelete
  19. Aku sokong kau Anonymous... ( ;

    ReplyDelete
  20. Kalau dalam IC ja ISLAM buat apa..Kalau betul2 ISLAM jadilah ISLAM yang sebenar..

    ReplyDelete
  21. kite nie cume manusia biasa...kite mesti ingt kite xde hak nk judge org masuk syurga n org masuk neraka..de phm...klu nk bagi nasihat or pandangan cara bercakap biar berlandaskn cara org islam..bukannye maki hamun...atau dikeji hina........xpayah nk suruh org renung2 kn...baik diri kite ni renungkn pe yg terjadi di sekeliling kite...n tanye diri kite sendiri cukup kah amalan kite nie untuk ke akhirat....klu kutuk org pn dpt gak dosa...tgk pic yg bkn2 pn dpt gak dosa...memburuk2 kn org pn dpt gak dosa...klu ikutkn mcm2 yg kite wat bole mendatangkn dosa klu x ikut landasan islam...bkn setakat aurat je...saudara n saudari....faham....org yg letak pic ni pn pe la....kn aku pn dh terjebak sekali ni....org yg soleh atau pn solehah...bkn setakat sembahyang je...semua kene jaga termasuk mata..telinga..mulut...seluruh anggota elak daripada maksiat.....semua yg tengak pic ini pn xberapa soleh n solehah...sebab tgk pic yg bkn2 xpandai jaga mata dari maksiat...aku pn terjebak sama...baik kite ramai2 sembahyang minta doa drpd allah s.w.t supaya dihindari maksiat...xkira..perbuatan atau pn pandangan dan pertuturan bahasa n tingkah laku....insyaallah

    ReplyDelete
  22. Semua pakat tunjuk gunung,pusat & peha... Memang menyeramkan aku tengok
    Panas >>GAMBAR BAKAL NURSE BERTUDUNG DENGAN ANU LELAKI

    ReplyDelete
  23. zila Bakarin xpayah la dah tue pon..Neelofa seksi gak

    ReplyDelete
  24. zila Bakarin xpayah la dah tue pon..Neelofa seksi gak

    ReplyDelete
  25. artis hitam la yg paling seksi
    nak tunjuk hitam pon ade kualiti

    ReplyDelete
  26. Sexy sebb ade orang yang tngk, cuba rakyat2 sekalian xtngk... Xdenye mrk nk pakai sexy2

    ReplyDelete
  27. Sexy sebb ade orang yang tngk, cuba rakyat2 sekalian xtngk... Xdenye mrk nk pakai sexy2

    ReplyDelete
  28. poorah1!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. tak suka jangan tengok..ni nak cakap banyak pula, nak tegur tu tegur la depan2 kat dorang atau call dorang ker..tak yak nak bising2 kat sni...munafik nak tunjuk alim la tu...

    ReplyDelete

Artikel Lain

Blog Lain Yang Menarik

Translate